Geen parkachtige oversteek tussen het Outlet en Roermondse binnenstad

ROERMOND – Er komt geen oversteek over de N280 tussen het Outlet en de binnenstad. Provinciale Staten heeft aangegeven dat de vijftig tot zestig miljoen euro die nodig zijn voor het project De Verbonden Stad er niet komen.

Dat meldt Dagblad de Limburger. Het burgerinitiatief was al afgeschoten door gemeente en provincie. Toch werd het door Jos van Rey (Volkspartij Limburg) opnieuw op de provinciale agenda gezet. De Verbonden Stad is een visie om de binnenstad en Roermond-Noord via een groen en ruim opgezet stadspark op een aantrekkelijke en toekomstbestendige wijze op maaiveldniveau met elkaar te verbinden.

Enquête
Van Rey heeft een enquête gehouden waarbij 85 procent van de respondenten steun uitspreekt voor de oversteek. Zelf was hij vanwege rugklachten niet aanwezig om het plan te presenteren.

Vorig artikelOndernemer uit Roermond neemt juridische stappen tegen biografie Jos van Rey
Volgend artikelVVD Nederweert over het Lambertushof