Ondernemer uit Roermond neemt juridische stappen tegen biografie Jos van Rey

ROERMOND – De biografie van Jos van Rey, die onlangs werd gepresenteerd, moet uit de handel worden genomen. Dat gaat ondernemer Jos Becks uit Roermond bij de rechter afdwingen.

Dat meldt 1Limburg. De ondernemer wordt genoemd in het boek. Er staat dat Jos Becks in 2004 zijn buurvrouw heeft geslagen. In die tijd was de ondernemer raadslid voor de VVD. Volgens zijn advocaat heeft hij geen toestemming gegeven om dat te vermelden en heeft hij ook niet de kans gekregen om zijn weerwoord te geven.

Rechtszaak
Het is bovendien onjuist, stelt de advocaat. Want het was de buurman die Becks sloeg. Daar is hij ook voor veroordeeld. Het gevolg is dat Becks nu onterecht als een vrouwenmepper wordt afgeschilderd. De ondernemer gaat daarom juridische stappen ondernemen om de biografie uit de handel te nemen.

Vorig artikel26 maart 1947: Vrij als een vogel
Volgend artikelGeen parkachtige oversteek tussen het Outlet en Roermondse binnenstad