Brede steun voor Keyport 2020

Keyportregio – Doe mee en bekijk onze projecten! “De overheid kan enkel een impuls geven aan de regionale economie indien er samengewerkt wordt met het bedrijfsleven en het onderwijs”, zegt Jos Heijmans, burgemeester van Weert en voorzitter Stichting Keyport 2020 in het Zakenblad. “Daar staat Keyport voor. Ik ben dan ook blij dat de deelnemende gemeenten het vertrouwen hebben uitgesproken in Keyport.”

Met het vertrouwen van de gemeenten op zak, kan Keyport verder. Dat betekent: samen met bedrijfsleven en onderwijs innovatie stimuleren, ondernemerschap versterken en de arbeidsmarkt verbeteren. Ondernemers die kansen zien, kunnen bij Keyport aankloppen of meedoen met één van de lopende projecten en activiteiten:

Bekijk hier alle Keyport projecten.

Weet wat er speelt in de Keyport regio
Schrijf u in voor de 2 wekelijkse Keynote nieuwsbrief. Hierin het laatste nieuws uit de Keyport regio met de thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Agri, Maakindustrie, Logistiek, Zorg en Leisure & retail.

Lees hier het voorgaande artikel.

BRONKeyport 2020
Vorig artikelPvdA-raadslid Fanida Kadra: ‘Etentje met burgemeester was geen fout’
Volgend artikelD66 Leudal wil dat wethouders voortaan maximaal 8 jaar dienen