Appartementencomplex Graafschap Hornelaan 115 in Weert deugt niet

Graafschap Hornelaan 115a

WEERT – Bewoners van het appartementencomplex aan de Graafschap Hornelaan 115A zitten in een appartement dat niet deugd. Al 1,5 jaar probeert men de problemen in het complex aan de kaak te stellen. Maar structurele oplossingen via Wonen Limburg laten op zich wachten.

Volgens de bewoners zou hun appartementencomplex, dat in juli 2016 is opgeleverd, niet aan de eisen voldoen van de Omgevingsvergunning Bouwen. Zo heeft men klachten over de mechanische ventilatie, vloerverwarming en het niet op gewenste temperatuur krijgen van de appartementen. Het gevolg, een extreem hoge energierekening, scheuren in het stuc- en tegelwerk, lekkages en problemen met de lift. Ook is er onlangs een scheur ontdekt in de breedplaatvloer van de eerste verdieping.

De bewoners voelden zich niet serieus genomen en zijn naar de gemeente Weert gestapt om daar via spreekrecht hun ongenoegen te uiten bij de Raadscommissie Ruimte. Onderstaand het geluidsfragment. Meer lezen klik dan hier voor het bericht op WeertdeGekste.

 

 

 

BRONWeertdeGekste
Vorig artikelSlachtoffer seksueel misbruik sleept Congregatie van de Heilige Geest uit Weert voor de rechter
Volgend artikelSnelheidscontrole in Ospeldijk