Café Gotcha in Weert door Heineken uitgeroepen tot beste horecazaak van 2017

Veerle en Harm Lamberigts van Gotcha! proosten op het winnen van de Gouden Tapknop

WEERT | ZOETERWOUDE – Café Gotcha wint de jaarlijkse Gouden Tapknop en mag zich de beste horecazaak van 2017 uit de regio Limburg noemen. De Gouden Tapknop is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van HEINEKEN Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. Harm Lamberigts, eigenaar van Café Gotcha, nam de prijs gisteren in ontvangst.

Beleving van de gast staat centraal
Harm Lamberigts is bijzonder trots op de prijs en de waardering voor Café Gotcha: “Fantastisch dat we hebben gewonnen! Voor ons is het winnen van de Gouden Tapknop echt een blijk van waardering en de kroon op een mooi jaar. Mede dankzij het Goed Getapt programma blijven wij als team altijd gestimuleerd onze gasten de beste ervaring te bieden en de beleving van de gast centraal te stellen. Kwaliteit vanuit het hele bedrijf zorgt voor een goed getapt biertje. Geweldig dat dit met deze prijs wordt bevestigd.”

De uitreiking van de Gouden Tapknop is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. Freek Laeven, regiomanager Limburg: “We faciliteren al meer dan twaalf jaar trainingen en workshops voor horecazaken door heel Nederland. Zo kunnen we samen de gasten optimaal bedienen en zorgen we dat goed getapt pils, speciaalbier, cider en alcoholvrij bier op de juiste manier geserveerd wordt. Dit zorgt voor tevreden gasten die vaker terugkomen. Onze mystery guests testen de kwaliteit van de service bij de deelnemende horecazaken, Café Gotcha heeft dit jaar laten zien dat zij de terechte winnaars zijn van de Gouden Tapknop. Een prestatie om trots op te zijn!”

De Zilveren Tapknop is uitgereikt aan Café de Brouwer en Gastrobar TOF ging naar huis met de Bronzen Tapknop. Daarnaast zijn er dit jaar Gouden Spatels uitgereikt voor de beste nieuwkomer, het beste terras, het beste eetcafé, het beste speciaal biercafé en de beste sportkantine.

Beste Nieuwkomer: Gastrobar TOF
Naast de uitreiking van de Gouden Tapknop wordt ieder jaar ook de Beste Nieuwkomer met een Gouden Spatel in het zonnetje gezet. Gastrobar TOF, nieuw in het Goed Getapt kwaliteitsprogramma, heeft dit jaar de prijs voor Beste Nieuwkomer in de regio Limburg in ontvangst mogen nemen.

Vorig artikelZaterdag 17 Maart paardenmarkt en opening ‘Van Horne Jaar’
Volgend artikelBevrijdingsfestival Limburg maakt eerste namen editie 2018 bekend.