De Wereld Draait Door op bezoek bij Jan van Nierop van Nederweert Anders

NEDERWEERT – Het verschil tussen politieke issues in de stad en in de regio. Dat was de reden dat Erik Dijkstra van “De Wereld Draait Door” met cameraman op bezoek was bij Jan van Nierop van Nederweert ANDERS.

Het blijkt dat de onderwerpen op de politieke agenda van de stad nogal verschillend zijn van de onderwerpen op de politieke agenda in de regio. Onder het genot van een kopje koffie met, natuurlijk, Limburgse vlaai interviewde hij Jan van Nierop over de belangrijke thema’s in Nederweert zoals o.a. fijnstof, bereikbaarheid van het centrum, armoede in Nederweert. Ook waren ze erg benieuwd waarom hij nú voor de PvdA in de raad zit en straks wellicht voor de lokale beweging ‘Nederweert ANDERS’. Vervolgens hebben ze in het buitengebied van Nederweert nog wat opnames gemaakt. Het onderwerp komt waarschijnlijk ergens volgende week in een aflevering van DWDD aan bod.

Vorig artikelOfficiële presentatie ‘Van Horne Wandeling’ door stadsgidsen Weert
Volgend artikelDe liefde voor toneel vonkt er vanaf tijdens het Eenakterfestival Brokstukken!