De liefde voor toneel vonkt er vanaf tijdens het Eenakterfestival Brokstukken!

ROERDALEN – Toneelhuis LFA organiseert het Eenakterfestival Brokstukken! Op zondag 25 maart 2018 ontmoet toneelminnend Limburg elkaar in de ECI Cultuurfabriek (Roermond). Maar liefst twaalf amateurtoneelgezelschappen uit heel Limburg presenteren tijdens deze middag eenakters. Van kluchtige komedies tot tranentrekkende tragedies. Tijdens dit toneelfestival kan iedere bezoeker zijn eigen route door het festival bepalen. Naast het genot van amateurtoneel uit onze provincie biedt Brokstukken tevens een bijzondere gelegenheid voor theaterbeoefenaars en –liefhebbers in Limburg om elkaar te ontmoeten. Om te netwerken, bij te praten en ideeën op te doen voor samenwerking en toekomstige plannen. Mooi toch!

Toneelhuis LFA is de provinciale koepelorganisatie voor amateurtoneel in Limburg.
Sinds 1989 ondersteunt zij met raad en daad het amateurtoneelveld in Limburg.
Meer informatie over Toneelhuis LFA: www.toneelhuislfa.nl

Eenakterfestival Brokstukken
Zondag 25 maart | 13.00 – 18.00 uur
ECI Cultuurfabriek (Roermond)

Deelnemers
Toneelvereniging Crescendo (Ysselsteyn) | Speelgroep Gelre (Roermond) | A-Zuur (Venlo)
Duo Amigos del Theatro (Heerlen) | Toneelvereniging Juliana (Einighausen) | Toneelgroep Habbekrats (Maasbree) | Toneelgroep Ambras (Landgraaf) | Toneelvereniging De Vrije Spelers (America) | Studententoneelvereniging Alles is Drama (Maastricht) | Dames&Heren – een ander theatergezelschap (Schimmert) | Theatergroep Stella Duce (Venlo) | Gerda Schattorjé (Baarlo)

Programma
Op maandag 12 maart kunt u het definitieve programma bekijken via www.toneelhuislfa.nl Tijdens uw bezoek aan het eenakterfestival kunt u zelf kiezen welke voorstellingen u wilt bezoeken. Wel adviseren we u om tijdig aanwezig te zijn i.v.m. het beperkte aantal zitplekken. Na aanvang van de voorstelling kunt u niet meer de zaal betreden.

Voorverkoop
Tickets kunnen besteld worden bij de kassa van ECI Cultuurfabriek.
www.ecicultuurfabriek.nl |

Vorig artikelDe Wereld Draait Door op bezoek bij Jan van Nierop van Nederweert Anders
Volgend artikelNieuw bestemmingsplan Horne Quartier definitief vastgesteld