Excursie van 15 kilometer vanaf Buitencentrum De Pelen 

OSPELDIJK – Op zondag 11 maart kun je genieten van een Dagwandeling in Nationaal Park De Groote Peel. Een Peelgids van Staatsbosbeheer heeft een route van 15 kilometer uitgestippeld die onder meer langs de grote waterplassen loopt. Deze excursie is inclusief lunchpakket en warme drank. De activiteit start om 11.00 uur bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Halverwege de wandeling wordt er gepauzeerd in het open veld en is er gelegenheid om het lunchpakket van ‘De Peelboerderij’ te nuttigen. Dit biologische lunchpakket bestaat uit twee belegde sandwiches, een grote koek, flesje sap, fruit en koffie. Tip: neem voor onderweg voldoende drinken mee. In natte perioden zijn sommige paden in de Peel modderig. Zorg dus voor stevige, waterdichte schoenen.

Deelname kost € 15,- per persoon inclusief een lunchpakket en warme drank. Je kunt online reserveren via: www.staatsbosbeheer.nl/dagjestappengrootepeel

Na afloop nog even nagenieten bij het Buitencentrum

De excursie duurt ongeveer 4 uur en na afloop kan je nog heerlijk struinen door de winkel van het Buitencentrum. Hier vind je boeken, Streekproducten en leuke souvenirs. Het Buitencentrum is geopend op dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/depelen

Vorig artikel1 maart 1992: Ut woor grandioos
Volgend artikelDorpsraad Budschop in oude kleuterschool