Woodstoks 2018 op Stokershorst

NEDERWEERT-EIND – Op vrijdagavond 2 maart is er een bijzonder concert + presentatie van Stephanie Struijk haar nieuwe EP. Dit in de kapel van Stokershorst in Nederweert – Eind. Niet ver van haar geboortegrond Roggel zal Stephanie haar nieuwe EP “Daar” promoten.

Stevie Ann is back!

Stevie Ann maakte in 2005 haar debuut als 19 jarige, dit in de grote muziekwereld. Het leverde haar met het album “Away from here” meteen al een zilveren harp op. 50.000 Exemplaren gingen als warme broodjes over de toonbank. Stephanie is geen eendagsvlieg, integendeel!!!

Zaterdag 16 juni WOODSTOKS 2018

Mede door de samenwerking van rasmuzikant Daniël Loheus is de basis gelegd voor mooie
breekbare ‘Country en Roadsongs” en dat in haar moedertaal. Eigenzinnige muziek, met veel dynamiek en haar stem zo ongelooflijk breekbaar waardoor elk nummer je tot in je ziel raakt. De velen luisternummers, de sessie neemt je mee on tour om haar nieuwe EP te gaan promoten. We hopen elkaar te zien in de sfeervolle kapel van Stokershorst. We hebben er zinin :-).

Datum: vrijdag 2 maart / Aanvang 20.00 uur / Entree € 15 incl. Consumptie.
Reserveren is gewenst: [email protected], of bel: 0630364186.

Een nieuw festival temidden van groen op landgoed Stokershorst in Nederweert – Eind.
Het Benefiet festival [email protected] was met een opbrengst van € 3100,- een schot in de roos! Dit bedrag komt tengoede aan KWF (ontwikkeling van medicijnen voor kinderen met kanker) en het Toonhermanshuis in Weert.
De velen positieve reacties hebben ons ertoe overgehaald om hier een vervolg aan te geven.

Tijdens WOODSTOKS staat de natuurlijke omgeving centraal. Het is een synergie van muziek, natuur, zorg en cultuur. De muziek is aangepast aan de bosrijke omgeving en de mooie ligging van landgoed Stokershorst. Naast Blues zullen we dit jaar grasduinen in de muziekstijlen: Americana, Ragtime, Pop, Folk, Country, Rock & lol. Veelzijdigheid en authenciteit van de bands zijn uniek om er een onvergetelijke dag van te maken.

Noteer alvast: WOODSTOKS op zaterdag 16 Juni in Nederweert-Eind!!! Het festival begint om 14.00 uur en het duurt tot na middernacht.

Verdere informatie en de eerste namen volgen binnenkort!!!

Vorig artikelAfvalbingo in Nederweert tijdens Landelijke Opschoondag
Volgend artikelVPRO Tegenlicht interviewt wethouder Frans van Eersel