D66 presenteert volledige lijst kandidaten

NEDERWEERT – Als laatste partij presenteren we onze volledige lijst voor de aankomende verkiezingen. De lijst bestaat uit 20 personen, met een hele diverse achtergrond. We zijn heel trots op het grote aantal jongeren op de lijst. De jongste kandidaat is Niek Teunissen uit Ospel (16 jaar). Daarnaast zijn we de enige partij met jonge vrouwen op haar lijst, namelijk Fleur Gijsen (plek 4) en Ines Knapen (plek 13).

Naast het jeugdig enthousiasme staat er ook veel ervaring op de lijst. Peter Koolen en lijstduwer Leo Roos stonden 20 jaar gelden ook op de lijst, toen we voor de laatste keer meededen aan de verkiezingen in Nederweert. Een andere opvallende naam is voormalig raadslid Matthijs Kaan op plek 15.

We zijn zeer trots op deze lijst. Met dit enthousiaste team willen we een fris geluid laten horen in de gemeenteraad. We willen zoveel mogelijk mensen betrekken bij de besluitvorming: jong en oud, man en vrouw en alle kernen van de gemeente. Iedereen kan met ons meedoen.

De volledige lijst:
1. Martin van Montfort (28, Nederweert)
2. Kyll Bruijnaers (26, Budschop)
3. Paul Emans (38, Nederweert)
4. Fleur Gijsen (18, Nederweert)
5. Eveline Korsten (54, Eind)
6. Jos Smeets (58, Nederweert)
7. Peter Koolen (49, Eind)
8. Ramon Janssen (23, Nederweert)
9. Paul Roos (35, Nederweert)
10. Joyce Dur-Nieskens (34, Budschop)
11. Tobias Bastian (47, Budschop)
12. Niek Teunissen (16, Ospel)
13. Ines Knapen (18, Budschop)
14. Dyon van Hugten (26, Nederweert)
15. Matthijs Kaan (51, Nederweert)
16. Marlène Maas-Bergh (51, Eind)
17. Wilhelmien Knapen (64, Nederweert)
18. Jordy Duits (26, Ospel / ‘s-Hertogenbosch)
19. Sits Schreurs (22, Eind / Utrecht)
20. Leo Roos (70, Nederweert)

Vorig artikelHaardonaties tijdens open dag Toon Hermans Huis Weert
Volgend artikelPeeljuweel episch centrum van “Vastelaovundjverendj Doospel