Haardonaties tijdens open dag Toon Hermans Huis Weert

Haardonaties voor Toon Hermans Huis

WEERT – Dertien meisjes en dames en 1 jongen doneerden afgelopen zondag in het Toon Hermans Huis Weert dertig centimeter van hun haar. Sommigen hadden er wel drie jaar voor gespaard en nu eindelijk was het lang genoeg om geschikt te zijn voor donatie aan Stichting Haarwensen.

Ieder had zijn eigen reden en motivatie om het haar te willen doneren en vaak echt toegeleefd naar deze dag.

“En toch is het dan best een spannend moment om na zoveel tijd straks ineens met kort haar weer naar buiten te gaan” vertelt Carool Platteel van Carool Platteel Hair & Beauty. Zij zette zich de hele dag met haar team in om iedereen met een prachtige nieuwe look naar huis te laten gaan.

Fotografe Selva Wilbers zorgde er voor dat ze allemaal een mooie voor én na foto ontvangen als herinnering. Allen zetten zich geheel belangeloos in en  aan het eind van de dag kon er een dikke envelop met prachtige staarten naar de Stichting Haarwensen worden verzonden. Deze stichting laat er gratis haarwerken van maken voor kinderen die door ziekte hun haar (tijdelijk) verliezen.

Gedurende de hele dag was er ook veel aanloop van mensen die de open dag benutten om eens rondgeleid te worden in het Toon Hermans Huis Weert en zo meer te weten te komen over de activiteiten die het huis te bieden heeft voor iedereen die met kanker in aanraking komt.

Vorig artikelDe januaristorm een zegen voor de natuur
Volgend artikelD66 presenteert volledige lijst kandidaten