LSD Koningsnacht festival 2018: Kingsnight Edition met rapper Josylvio

WEERT – In mei 2018 doen circa 900 leerlingen in Weert de eindexamens van de middelbare school in. Donderdag 26 april 2018 is voor hen de allerlaatste schooldag. De leerlingen sluiten samen in de Poort van Limburg het schooljaar feestelijk af tijdens LSD Festival 2018: Kingsnight Edition.

Na het grote succes van vorig jaar met rapper Boef is dit de tweede keer dat het festival plaatsvindt. Door de speciale datum (koningsnacht) pakt de organisatie dit jaar extra groot uit. Er wordt een festival setting gecreëerd inclusief live DJ’s, MC’s, danseressen, eetkraampjes en festival-stage. Rapper Josylvio is de hoofdact van de avond.

Vrienden van eindexamenkandidaten die zelf geen eindexamen doen zijn ook welkom op het Festival. De deuren openen 26 april om 18:30 uur en er kan tot 01:30 uur gefeest worden. Aansluitend aan het festival zijn er evenementen op de Oelemarkt in het kader van koningsnacht tot in de late uurtjes.

De verkoop werd afgelopen vrijdag geopend. Binnen drie uur waren er al meer dan 1.000 van de 1.200 beschikbare tickets verkocht. Momenteel zijn er nog tientallen tickets beschikbaar waarna het festival volledig is uitverkocht. Verdere updates en informatie zijn hier te vinden: http://bit.ly/lsdfestival2018

Het LSD Festival wordt georganiseerd door de LSD Festival Crew in samenwerking met de leerlingenraden van de Weerter scholen, een team van vrijwilligers en uitbater Ivo Veltrop. Voor eventuele samenwerkingen kan ten alle tijden contact opgenomen worden met [email protected]

 

Vorig artikelKwantum ziet kansen in de binnenstad
Volgend artikelDUS dialoogavond: schuldhulpverlening nieuwe stijl