DUS dialoogavond: schuldhulpverlening nieuwe stijl

WEERT – Op 5 februari a.s. is er weer een dialoogavond van de Broedplaats DUS Weert. Het onderwerp van deze dialoogavond: Hoe kunnen de inzichten over hoe het menselijk brein werkt bij schaarste in een armoedesituatie worden toegepast bij armoedebestrijding in Weert?

De inleiding vóór de dialoog:
Schuldhulpverlening nieuwe stijl | Ruud van den Tillaar, Kredietbank Limburg.
De inzichten inzake schuldhulpverlening die bij Kredietbank Limburg zijn opgedaan (na onderzoeken naar de effectiviteit van schuldhulpverlening, en hoe het menselijk brein werkt bij schaarste) en hoe deze geleid hebben tot een nieuwe toekomstvisie en aanpak.

BROEDPLAATS DUS Weert | Peter Ramaekers & Conny Beenders-van Dooren
Maandag 5 februari 2018 | Aanvang: 19.30 uur | Locatie: Theatercafé de Huiskamer, Sint Raphaelpad Weert. Vooraf graag aanmelden via [email protected]

 

Vorig artikelLSD Koningsnacht festival 2018: Kingsnight Edition met rapper Josylvio
Volgend artikelCarnaval op basisschool de Schrank