Kwantum ziet kansen in de binnenstad

Kwantum Weert

ROERMOND | WEERT – Kwantum denkt erover om weer winkels te openen in binnensteden, zo meldt Retailnews.nl

“Binnensteden zijn een groeimarkt voor Kwantum”, vertelde general manager Rob Berns tijdens de nieuwjaarsreceptie van retailplatform VEDIS. De kansen in de binnenstad worden met name gecreëerd door jongeren, die volgens Berns niet altijd een auto
hebben. “Ze gaan niet meer naar de weidegebieden voor spullen.” Met de huidige winkels in de periferie wordt de stadskern niet meer bediend, zegt Berns tegenover RetailNews. Hij benadrukt dat er nog geen format is ontwikkeld en er nog geen huurcontracten liggen. “Wel heeft het onze aandacht, zoals we ook naar andere innovaties kijken.”

De opening van stadswinkels zou een terugkeer betekenen voor Kwantum in het centrum. Zo’n tien jaar terug werd de laatste winkel in de binnenstad gesloten.

BRONRetailnews.nl
Vorig artikelGlasvezelnet industrieterrein Leuken-Noord Weert online
Volgend artikelLSD Koningsnacht festival 2018: Kingsnight Edition met rapper Josylvio