Carnaval op basisschool de Schrank

OSPEL – De carnaval staat weer bijna voor de deur. Met jeugdprins JIM en prinses ANKE voorop, organiseren we samen met c.v. de Vlikkestaekers een daverende carnavalsviering op vrijdagmiddag 9 februari. 

Om 13.00 start de kinderoptocht vanaf het Aerthijsplein.De route is als volgt:  Aerthijsplein / Annastraat / Siebenstraat / Korenbloemstraat / Klaproosstraat / Lochtstraat / Reijndersweg / Waatskamp / Peeljuweel

Viering in het Peeljuweel na de optocht.Na de optocht gaan we naar ’t Peeljuweel, waar volop gedanst en gehost gaat worden. We maken er een gezellige middag van!

Omstreeks 15.00u. start de prijsuitreiking door  jeugdprins JIM en jeugdprinses ANKE en prins JOOST en prinses NIKEE van de Vlikkestaekers.Na de prijsuitreiking helpen we waar nodig de kinderen met oversteken tot 15.30u.

Een gezellige carnaval gewenst, Team en ouderraad b.s. de Schrank, cv De Vlikkestaekers.

Vorig artikelDUS dialoogavond: schuldhulpverlening nieuwe stijl
Volgend artikelTrainingen voor de ieniemini’s weer van start