Winst voor Fortutas dames 1 en heren 1

NEDERWEERT – Afgelopen zaterdag werd het vervolg van de competitie 2017-2018 opgepakt met maar liefst zeven thuiswedstrijden. Voor zowel Heren 1 als Dames 1 was er een overwinning.

Heren 1, gesponsord door Konings Transportbandenbouw, speelde tegen Ledub4 en won met 4-0 waardoor ze weer zicht hebben op een goede sub-top positie in hun poule. Bij Dames 1, gesponsord door Smolenaers van Lier Tuinen, Grako Logistics en Tuinverzorging Gielen, werd er weer een ware thriller gespeeld.

Mestreech2 kwam op bezoek en de eerste set was met 25-22 voor de Fortutas dames. De 2e set was met 22-25 voor de Maastrichtse dames. De 3e set behaalden de Fortutas dames weer met 25-22. In de 4e set bleef de spanning hoog en die ging met 21-25 naar de Mestreech. De 5e set moest de beslissing brengen en die set werd nipt met 15-13 gewonnen door de Fortutas dames en daarmee was de 3-2 overwinning binnen.

Dames 2 en Dames 3 verloren beide met 0-4 van de koploper teams van Olympia. Heren 2 verloor met 0-4 van het hoog genoteerde HHC.

De jeugdteams begonnen aan een nieuwe competitie. Het Mix A team verloor met 0-4 van S’62. Meisjes B1 won knap met 3-1 van HHC. De CMV jeugd kwam voor het eerst uit op niveau 4 en dat was nog erg wennen. Beide wedstrijden werden met 4-0 verloren.

Vorig artikelFietser gewond na aanrijding
Volgend artikelSep Geelen jeugdpreens Rogstaekers