Prins Mark 2de van VV de Spoeëkejaegers

SWARTBROEK – Prins Mark de 2de V.V. De Spoeëkejaegers Swartbrook In Swartbroek gaat dit jaar Prins Mark 2de voorop bij V.V. de Spoeëkejaegers.

Mark is getrouwd met zijn Prinses Chantal Weijers-Korten. Samen hebben ze twee zoons Devin 9 jaar en Nolan 5 jaar. In het dagelijks leven is Prins Mark de 2de monteur bij Nebim. Sleutelen doet hij graag voor zijn werk maar ook als Hobby, evenals knutselen, Wandelen, Computeren, Formule 1, maar hoofdzakelijk Fotografie. Vastelaovuntj is hem op het lijf geschreven. Hij legt deze periode altijd vast op de gevoelige plaat. Samen met zijn Prinses Chantal zijn ze ook nog actief in div. activiteiten commissies, Zoals de boerenbruiloft en bonteavond commissies. Prins Mark 2de en Prinses Chantal worden bijgestaan door de adjudanten Patrick Korten, Jan Lubbers, en Carla Mertens met hun partners. Prins Mark 2de heeft de orde van ut hoffotograafke ingesteld. En gaat voorop met zijn devies, Al steit de Camera nôw neet kloar, we goan dur veur dit joar. ALLAAF !! Gaarne bij plaatsing van de bijgeleverde foto de fotograaf vermelden: Ruud de Vreeze.

Vorig artikelPrins Rick I van de Törfstaekers
Volgend artikel7 januari 1616: Verkracht