Aanhoudingen overvallen Swalmen

SWALMEN – Via politie Facebook – Er werden gisteren drie verdachten aangehouden voor de twee overvallen die afgelopen december in Swalmen plaatsvonden. De drie woningen van de verdachten, twee in Swalmen en eentje in Roermond, werden ook doorzocht. 

Hier werden verboden goederen aangetroffen en uiteraard door ons meegenomen. Het voelt altijd goed als een zaak opgelost lijkt te zijn, zeker als het zaken zijn die een grote impact hebben op de slachtoffers. Toch bekroop ons een wat dubbel gevoel. De verdachten zijn namelijk veertien, zeventien en tweeëntwintig jaar.

Desondanks zijn we blij met het resultaat en hopelijk gaan de verdachten inzien dat dit absoluut niet door de beugel kan!

Vorig artikelJaarvergadering Optocht Comité Ospel bij de Prins
Volgend artikel26e Wandeltocht “het Kruis” in Nederweert-Eind