Carnavalsbal bij Jong Nederland Ospel

OSPEL – Zoals vanouds organiseert Jong Nederland Ospel  ook dit jaar weer een Carnavalsbal voor alle jeugd van Ospel en omstreken. Dit zal plaatsvinden op: Vrijdag 12 januari bij Cafe de Prins in Ospel!!

Het feest zal voor kinderen onder de 12 jaar losbarsten om 19:00 uur en om 21:30 uur zal het voor deze kinderen helaas afgelopen zijn. Kinderen boven de 12 jaar zijn natuurlijk ook welkom en voor deze kinderen zal de avond om 23:00 uur helaas afgelopen zijn.

De entree is 2,50 euro incl. een consumptie.

Dus neem al je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, broertjes en zusjes mee, zodat we er een heerlijke feestje van gaan maken. Wij hopen dat jullie allemaal komen om een avondje lekker te hossen!!

Vorig artikelGlasverbod in Weert uitgebreid naar eetgelegenheden met een terras
Volgend artikelDrèj Kieër Niks oppe tillevies