Openlijke geweldpleging in Echt

ECHT – Op de Kerkveldseweg Oost in Echt vond maandag 1 januari omstreeks 07.30 uur een openlijke geweldpleging plaats. Een voorbijganger zag een groepje jongeren tegen een rolluik van een woning en vervolgens tegen een auto schoppen. Hij maakte hier een opmerking over.

Vervolgens werd de man bedreigd, geschopt en geslagen. De man probeerde zich nog te verweren en kwam hierbij ten val. De verwondingen van het slachtoffer bleken zodanig ernstig dat de man werd opgenomen in het ziekenhuis.

Inmiddels zijn 2 verdachten aangehouden.
De aanhoudingen van de overige verdachten volgen spoedig !
We zijn nog op zoek naar getuigen. Hebt U iets gezien dan kunt U contact opnemen met de politie Echt 0900-8844
Zaaknummer 2018000257

UPDATE
Alle 4 de verdachten zijn in de loop van de dag aangehouden en ingesloten. Nadat de eerste 2 verdachten vanmorgen al op heterdaad werden aangehouden volgden later in de middag met toestemming van de officier van justitie de aanhoudingen van de andere 2 verdachten. Het onderzoek is in volle gang.

Vorig artikelJan Linders koopt supermarkt Lambertushof
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen flinke vuurwerkknal