Chihuahua Dee is weer terecht

WEERT – Het hondje ‘Dee’ is gelukkig weer terecht. De chihuahua, teefje van 8 maanden oud, raakte vorige week zondagochtend 17 december zoek in de Budeler Bergen. Een grote zoekactie op dinsdag leverde niets op. Ook een tweede zoekactie op donderdag na enkele zichtmeldingen rond de Weerterbergen leverde ook geen respons op.

Mooiste kerstgeschenk
Yvonne Hermens: “We kregen vandaag (kerstzaterdag) twee zichtmeldingen richting het vliegveld, gelukkig waren we al in de bossen. Toen snel gaan zoeken bij de zichtmeldingen. uiteindelijk vonden we haar in de berm bij de picknick tafels langs het vliegveld! Ik kon haar gelukkig zo pakken. We zijn net met haar naar de dierenarts geweest, gelukkig is alles goed met haar ze is alleen heel mager. Maar dat komt helemaal goed. Ik wil echt iedereen bedanken die geholpen heeft bij het zoeken van D! Echt fantastisch hoeveel mensen geholpen hebben met delen zoeken of op wat voor manier dan ook.”

Vorig artikelNOS journaal maakte opnames in de Paterskerk
Volgend artikel28 december 1952: Café De Borgie 30 jaar