Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 organiseert Silvesterconcert

WEERT – Wilt u, na de feestelijke kerstdagen, op zaterdagavond 30 december even iets anders? Ga dan naar het Silvesterconcert van de Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 om het jaar sprankelend af te sluiten!

Achtereenvolgens treden op: het jeugd- en opleidingsorkest, Percussion Ensemble Weert en het harmonieorkest onder leiding van de dirigenten Peter Paul Geraats, Leon Camp en Bart Deckers. Jong tot oud laat van zich horen.

Het concert heeft als thema ‘Legenden’. De harmonie vertolkt onder andere de legende van `De Ark van Noach’. Deze beeldende muziek wordt versterkt met visuele effecten en theater: een ware belevenis om te horen én te zien! Ook andere muzikale legenden komen deze avond voorbij.

Afscheid Bart Nijs
Bestuurslid Bart Nijs neemt tijdens dit concert afscheid, na meer dan 32 jaar. Hij was bestuurslid jeugd, 2e secretaris, bestuurslid percussion, PR & social media en secretaris. De harmonie heeft dankzij zijn bezielend bestuurslidmaatschap een enorm positieve ontwikkeling doorgemaakt. Hij gaat zijn ervaring en deskundigheid nu op een andere wijze inzetten.

Bart Nijs: ‘Ik heb met groot plezier en betrokkenheid deel uitgemaakt van het bestuur. De harmonie staat er goed voor en doet veel betekenisvolle dingen voor Weert. Daar ben ik trots op. Een goed moment om het stokje over te dragen. Met voorzitter Nico Snellen aan het roer gaat de harmonie vol vertrouwen de volgende fase in. Ik blijf op de achtergrond bereikbaar om mijn ervaring in te zetten voor de club die mij aan het hart gaat: ‘de Kerkelijke van Weert’.

Munttheater Weert, 19.30 uur, € 14,50 inclusief pauzedrankje. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het Munttheater.

Vorig artikel15-jarige bewoner azc Weert opgepakt voor steekpartij
Volgend artikelWaardevolle bomen beschermd tegen de bever