15-jarige bewoner azc Weert opgepakt voor steekpartij

WEERT/EINDHOVEN – De politie heeft in Eindhoven een 15-jarige bewoner van het azc in Weert opgepakt in verband met een steekincident. Hij zou een minderjarige medebewoner van het azc in Weert hebben gestoken.

Op het azc in Weert vond zondagmiddag rond 17.00 uur een steekincident plaats. Daarbij raakte één persoon licht gewond. Het slachtoffer is door de ambulance ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Opsporen
De verdachte sloeg op de vlucht. De politie stuurde een Burgernetbericht. Op het station in Eindhoven werd hij door een oplettende burger herkend. Daar is hij aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiebureau overgebracht.

Vorig artikelAuto tegen boom in Echt
Volgend artikelKerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 organiseert Silvesterconcert