Kerststal met bewegende beelden in St. Lambertuskerk Nederweert

NEDERWEERT – UITBEELDING kerstVERHAAL met bewegende beelden in de St. Lambertuskerk te Nederweert

In de week voor Kerstmis is een enthousiaste deskundige vrijwilligersgroep (bloemsier- en bouwersgroep) bezig geweest met de versiering van de St. Lambertuskerk in Nederweert en de bouw van de Kerststal met beweegbare beelden. Aan de hand van enkele video fragmenten, op de website www.kerknederweert.nl,  ziet u een  impressie van het Kerstverhaal. Om het volledige Kerstverhaal uitgebeeld te zien moet u een kijkje komen nemen in de kerk. Het is beslist de moeite waard de diensten bij te wonen en het Kerstverhaal uitgebeeld te zien en de beelden in beweging te zetten alsook een kaarsje op te steken.

Het is nu wachten op het open gaan tijdens de gezinsmis met kerstspel, die op kerstavond om zeven uur begint. Op kerstavond is er ook om elfuur een nachtmis. Omdat kerstavond op zondag valt komt de reguliere H. Mis van 9.30 uur v.m. te vervallen. Op Kerstdag (maandag) en op tweede Kerstdag (dinsdag)  is er om 9.30 uur een H. Mis.

Voor overige diensten in onze kerk verwijzen wij u naar de kerkberichten op de website www.kerknederweert.nl waar u alle aanvangstijden van de Missen tijdens de kerstweek en nieuwjaarsdag nog eens kunt nalezen

De kerststal is te bezichtigen van 25 december tot en met 31 december in de middagen open van 14.00 uur tot 16.30 uur..

Dubbele receptie op Nieuwjaarsdag
Aansluitend aan de hoogmis op Nieuwjaarsdag (9.30 uur) is in het Parochiecentrum gelegenheid elkaar Nieuwjaar te wensen. Er is dan ook gelegenheid om Pastoor Schuffelers, die op nieuwjaarsdag jarig is, te feliciteren..

Vorig artikelPromotie voor Mix-C team Fortutas
Volgend artikelVerdriet en opluchting…