Promotie voor Mix-C team Fortutas

NEDERWEERT – De jongens en meisjes van Fortutas Mix-C hebben zich via een 2e plaats in de Jongens 1e klasse weten te plaatsen voor de Hoofdklasse Jongens. Een mooie prestatie voor dit team dit zich goed ontwikkeld heeft. De laatste competitiewedstrijd in deze ronde werd overduidelijk met 4-0 gewonnen van Skunk in Veghel.

Door in de Hoofdklasse te gaan spelen zullen ze zich kunnen gaan meten met sterke jongensteams uit de regio. Proficiat Tijn, Dennis, Sven, Tessa, Roby, Bente, Emma, Pleun en coach en trainers. Het team kent als sponsors Lempenslily en van Meel Metaaltechniek.

Heren 1 won in Reuver met 4-0 van Revoc en doet daarmee goede zaken voor een sub-top positie. Heren 2 speelde ook in Reuver en won met 3-2. Dames 2 verloor in Grashoek met 4-0 en Dames 3 verloor in Budel met 4-0. Meisjes B1 wist met 3-1 te winnen van Budel. Het Mix A team verloor met 4-0 van Handsup in Den Dungen.

Recreanten Heren 3 won met 3-1 van Hero en blijft zo goed meedraaien in de top van de 3e klasse.

Vorig artikelDader steekpartij gezocht
Volgend artikelKerststal met bewegende beelden in St. Lambertuskerk Nederweert