Goed resultaat Fortutas jeugd

NEDERWEERT – De Fortutas jeugdteams CMV2 en CMV3 hebben vandaag goede resultaten gehaald tijdens het toernooi in Baarlo. De jeugd van CMV2 wist de 2e plaats te halen en de jeugd van CMV3 behaalden de 1e plaats. Mooie prestatie van deze jonge teams die vandaag voor het eerste speelden in de nieuwe VC Fortutas tenues die we de komende week voor de overige teams zullen presenteren.

Op zaterdag wist Dames 1 met 4-0 te winnen van HHC en daarmee handhaven ze zich goed in de top van de 2e klasse. Heren 1 verloor van Olympia met 4-0 en staat nu 5e. Dames 2 speelde op korte tijd 2 wedstrijden. Vrijdagavond in Kessel werd met 3-2 verloren en zaterdagmiddag werd in Stramproy met 3-2 gewonnen. Dames 3 verloor in Grashoek met 3-1. Heren 2 verloor in Kerkrade met 3-1.

De Meisjes B1 speelden een spannende wedstrijd in Panningen maar verloren uiteindelijk met 3-2. Meisjes C1 won met 3-1 van Stravoc en staat slechts 1 punt achter de koploper op de 2e plaats.

Ook de recreantenteams speelden de afgelopen week. Heren 1 wist met 3-1 te winnen van ADC. Heren 2 verloor met 4-0 van Bree en Heren 3 verloor de topper tegen VCM met 3-1. Dames 2 verloor met 3-1 van Accretos.

Vorig artikelJubilarissen parochie Ospel
Volgend artikelB.S. Budschop in finale ontwerpwedstrijd