B.S. Budschop in finale ontwerpwedstrijd

BUDSCHOP – Wij zitten met onze school in de finale van de ontwerpwedstrijd! Zouden jullie allemaal willen stemmen op het ontwerp van basisschool Budschop? Dat zouden wij helemaal geweldig vinden. Stemmen kan door hier >>  naar de pagina te gaan en te liken.

Welk ontwerp is, volgens jou, de winnaar van de wedstrijd ‘Ontwerp het Vakantiehuis van je dromen’. Het winnende ontwerp wordt echt gebouwd op één van onze parken!

Meer dan 2000 leerlingen uit heel Nederland hebben met hun klas meegedaan aan de wedstrijd ‘Ontwerp het Vakantiehuis van je dromen’. Afgelopen vrijdag zijn de 3 finalisten gekozen door de vakjury, met onder andere Monique Smit. Op 13 december wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Jouw stem op het Facebookbericht speelt daarbij een belangrijke rol in het uiteindelijke besluit van de vakjury.

Wil je meer weten? Kijk dan opwww.kooskonijnfoundation.nl/droomhuis

Vorig artikelGoed resultaat Fortutas jeugd
Volgend artikelGevel en gevelsteen weer zichtbaar pand drukkerij Smeets