Bizz ‘Cu bezoekt Vreike-Hof in Ospel

OSPEL – Een terugblik op een geslaagde bijeenkomst bij zorgboerderij Vreike-hof in Ospel op 22 november jl. De laatste bijeenkomst van dit jaar. Leon en Esther Geuns wonen samen met hun kinderen Loes, Fer, Sil en 1 pleegkind op een boerderij aan de Waatskamp in Ospel en sinds 2005 bieden zij dagbesteding aan mensen met een lichamelijke, psychische of meervoudige beperking.

Naast de zorgboerderij worden er aardappelen, asperges, prei en diverse koolsoorten verbouwd voor hun boerderijwinkel. Op de boerderij mogen er natuurlijk geen dieren ontbreken. Schapen, kippen, konijnen, duiven, een ezel, ganzen, mini-varkentjes, honden en poezen.

Ook nteresse in lidmaatschap van Bizz ‘Cu? Laat het ons weten via [email protected]. Meer lezen over Vreike-Hof?  Ga naar www.vreike-hof.nl

De data van volgend jaar zijn: 17 januari, 14 maart, 20 juni, 19 september (o.v.b. 10 oktober) en 21 november.

Foto’s Dion Huiberts

Lees ook het eerder verschenen bericht:

Ondernemersnetwerk Bizz’Cu bezoekt Vreike-Hof

Vorig artikelKomt de onderste steen boven bij de Ospelse torenrestauratie ???
Volgend artikelBoekpresentatie Gertie Gommans