Permanente vergunning motorcrossbaan MC de Peelrijders

NEDERWEERT-EIND –  MC de Peelrijders heeft nu een permanente vergunning gekregen van de provincie Limburg.

Secretaris Jean-Paul Maas plaatste op zijn facebook pagina:

”Met trots mag ik melden dat MC de Peelrijders naast permanente elektra en een sproei-installatie nu ook een permanente vergunning heeft gekregen van de provincie. Ik ben erg blij dat we dit als bestuur voor elkaar hebben gekregen”.

Verder meldde hij: ”Na enkele jaren van aanpakken zal ik vanaf heden mijn rol als secretaris neerleggen en wil ik de overige 4 bestuurders succes wensen met het voortzetten van deze mooie club. Natuurlijk blijf ik als lid actief. Bedankt aan iedereen die geholpen heeft de club weer gezond te krijgen en terug aan de leden te geven”.

www.depeelrijders.nl

Lees ook de perikelen rond de crossbaan in Meijel via:

Hete herfst op circuit ‘De Vossenberg’

Vorig artikelOnderzoek naar misstanden Milieustraat
Volgend artikelPilot voor aanpak sluipverkeer Maarheeze