Filmvertoning ‘De Peel’ van Cor Speek

OSPELDIJK- Op zondag 26 november toont Cor Speek uit Geldrop in Buitencentrum De Pelen zijn film ‘De Peel’. In deze prachtige film zijn veel voorkomende planten en bijzondere broedvogels te zien, maar ook zeldzame vlinders en libellen komen voorbij.

De film is bewerkt met beeldmateriaal uit verschillende jaren en toont beelden uit de vier seizoenen. Ieder jaar worden er nieuwe filmbeelden aan de film toegevoegd.

De films wordt ondersteund met ingesproken tekst. Er zijn twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Reserveren is niet mogelijk en vol is vol! Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk. Voor meer informatie kijk op www.staatsbosbeheer/depelen of neem contact op met het Buitencentrum: 0495 – 641 497. Deelname is een vrijwillige bijdrage.

Vorig artikelBrand op zolder in Heythuysen
Volgend artikelReis Janou Coumans naar China