Reis Janou Coumans naar China

OSPEL – Hallo allemaal!  Mijn naam is Janou Coumans. Ik ben 16 jaar en ik zit in 5VWO op het College in Weert. In de zomer van 2018 ga ik samen met 31 andere leerlingen drie weken door China reizen om kennis te maken met de cultuur en levenswijze in dit land.

We komen in contact met lokale leeftijdsgenoten en zullen samen met hen werken aan de uitvoering van uiteenlopende goede doelen.  De reis wordt georganiseerd door Stichting Global Exploration, Xplore Weert. Zij hebben als doel om jongeren de wereld, met in het bijzonder ontwikkelingslanden, te laten ontdekken.

Om deze reis te maken zal ik €1800,- sponsorgeld moeten verzamelen. Via Ospel-actueel en Via mijn Facebook >> pagina, houd ik jullie op de hoogte van mijn sponsoracties en de activiteiten ter voorbereiding van de reis.

Als je mij wilt sponsoren, graag! Je kunt een berichtje achterlaten op mijn facebookpagina of een mailtje sturen naar [email protected].
Alvast bedankt!

Alvast bedankt!

Vorig artikelFilmvertoning ‘De Peel’ van Cor Speek
Volgend artikelLidjesaovundj 2017 in het Peeljuweel