Inschrijving voor Rotary Santa Run in Weert van start

De Santa Run Weert komt er aan!

WEERT – Op zondag 17 december gaat de eerste Rotary Santa Run van start. Op deze zondag kleurt Winters Weert kerstrood. Loop jij ook mee voor het goede doel?

De kou hangt weer in de lucht en de feestdagen staat alweer bijna voor de deur. Op zondag 17 december 2017 gaan kerstgevoel, het goede doel en een geweldige dag met familie, vrienden, collega’s en kennissen hand in hand. Op deze zondag kleurt Winters Weert kerstrood.

De Rotary Santa Run Weert is een initiatief van de Rotary Club Weert. De Santa Run is een funwalk voor jong en oud, waarbij deelnemers in een kerstmanpak door Weert wandelen. Met dit evenement wordt geld opgehaald voor Kindervakantiewerk Weert en de Nierstichting. De wandeling is ca. 3,5 km door en langs het centrum van Weert op verschillende plaatsen staat live muziek. Iedereen kan dus meedoen!

De start is om 15.00 uur in het Franciscus Huis Weert. Na afloop is er vanaf 16.00 uur een swingende Christmas afterparty.

Deelname voor volwassen bedraagt € 10,- en voor kinderen € 5,- inclusief kerstpak en herinneringsmedaille.

Inschrijven kan via de website Santa Run Weert.

Vorig artikelVan verlegen meisje tot prijswinnaar en docent door de kracht van creatief schrijven! Verhalenlunch 1 dec bibl Weert
Volgend artikelLezing Heemkundevereniging Nederweert over Jan Hendriks (Bolle Jan)