Heren 1 HV Weert verliest kansloos in Maastricht

WEERT – De mannen van HV Weert moesten uit tegen promovendus Maastricht, maar hadden een totale offday. In de eerste helft had Maastricht veel meer motivatie om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Al na 10 minuten stond Weert met 2-0 achter, en bij rust was het 3-0. Eigenlijk mocht Weert blij zijn dat het geen 5-0 stond bij rust.

Na rust was er iets meer gedrevenheid bij een aantal van Weert, ze kregen ook iets meer kansen maar toch was het Maastricht dat de 4-0 en 5-0 maakte. Bij de mannen uit Midden-Limburg lukte werkelijk niets in Zuid-Limburg. Weert zakt door het vierde verlies op rij terug naar de 6e positie op de ranglijst, terwijl het een aantal weken geleden nog 2e stond.

Elke week stelt een van de spelers zich voor. Deze week is dat Daan Absil.

Vorig artikelDames HV Weert speelt 3-3 gelijk tegen Alecto uit Leiderdorp
Volgend artikelScheidsrechter Björn Kuipers geeft les in inclusief ondernemen