Dames HV Weert speelt 3-3 gelijk tegen Alecto uit Leiderdorp

WEERT/LEIDERDORP – Gisteren speelden de dames van Weert tegen Alecto uit Leiderdorp. De 1e helft ging het spel op en neer, Weert had meer balbezit. Toch was het Alecto dat de 1e goal scoorde. Weert wist hier via een strafcorner op te reageren en Jolijn Driessen maakte er 1-1 van.

Het was weer Alecto dat een voorsprong nam door de 2-1 op het bord te plaatsen. Vlak daarna werd de 2-2 gemaakt door Selena Lijnsvelt. Weert zette veel druk op Alecto en speelde constant op hun helft. Toch wist de thuisploeg via een counter opnieuw te scoren.
5 minuten voor eind 1e helft maakte Daphne Nikkels de 3-3 en werd er met een gelijke stand de rust ingegaan. De 2-0 helft was Weert opnieuw de betere ploeg, maar kwam niet meer tot scoren. Eindstand 3-3, wat als een verlies aanvoelde. Volgende week spelen de dames thuis tegen Were Di uit Tilburg.

Elke week stelt een van de speelsters zich voor. Deze keer is dat Evi van Goor.

Vorig artikelPaardensector in Limburg groeit met jaaromzet van 175 miljoen euro
Volgend artikelHeren 1 HV Weert verliest kansloos in Maastricht