Reddingsbrigade Aoreven 4 Nederlands Kampioenen rijker

LEUDAL – Op zondag 5 november werd in Gouda het Nederlands Kampioenschap Lifesaving Pool  gehouden voor de aspiranten. Dit zijn de Nederlandse kampioenschappen voor de Reddingsbrigades.

Zo’n 124 zwemmers, afkomstig van verschillende brigades, in de leeftijd tussen de 7 en 14 jaar gingen op diverse onderdelen de strijd met elkaar aan. Vanuit  Reddingsbrigade Aoreven  uit Heythuysen namen  17 enthousiaste zwemmers deel.

Na een felle strijd werden er diverse podium plaatsen door Aoreven behaald. Zo werd  Selina Stokbroeckx Nederlands Kampioen op het onderdeel  100 meter ringduiken met zwemvliezen. Sabine Brugge mag zich Nederlands Kampioen  noemen op het onderdeel hinderniszwemmen in de jongste leeftijdscategorie 7-8 jaar. Lieke Geraats werd Nederlands Kampioen op 50 meter ringduiken met vliezen. Fenne Mennen werd drie keer Nederlands Kampioen op respectievelijk reddingswisselslag, lifesaver en ringduiken.

Daarnaast gingen er nog 10 zilveren en 2 bronzen medailles mee richting Heythuysen.

Vorig artikelModernste ambachtelijke bakkerij van Nederland naar Nederweert
Volgend artikelTwee Kerken Samen Verder als één