Flinke uitbreiding Van Cranenbroek in Budel en 890 extra parkeerplaatsen

BUDEL – Van Cranenbroek wil de vestiging in Budel fors gaan uitbreiden. Het winkeloppervlak moet worden uitgebreid van 11.365 naar 19.300 vierkante meter. Ook komt er een nieuw hoofdkantoor en wordt het aantal parkeerplaatsen vervijfvoudigd.

Momenteel heeft Van Cranenbroek 200 parkeerplaatsen. Dat blijkt al enige tijd veel te weinig te zijn. Bezoekers parkeren hun auto in de berm. Het tekort aan parkeergelegenheid leidt tot overlast. Daar moet door de komst van 890 extra parkeerplaatsen een eind aan komen.

Uitbreiding
Het familiebedrijf uit Budel heeft een aantal percelen opgekocht waar de parkeerplaatsen en het nieuwe hoofdkantoor moeten komen. Voor de uitbreiding van het winkeloppervlak wordt een deel van de nog aanwezige magazijnruimte gebruikt.

Het plan wordt op 14 november in de gemeenteraad van Cranendonck besproken.

Vorig artikelDag oud, hallo nieuw
Volgend artikelGemengde reacties op verkleinen kernwinkelgebied Weert