Dag oud, hallo nieuw

MAASGOUW – Hoe verbeter je je leefstijl met kleine veranderingen? Die aanpak staat centraal in de campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’, die gewichtsconsulent Diana Flekken van Vitalans samen met de overkoepelende beroepsvereniging voert. Diana wil mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven een nieuwe en gezondere leefstijl kunnen creëren. De campagne loopt van 30 oktober tot en met 31 december.

Campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’
Gewichtsconsulent Diana Flekken van Vitalans: “Ik zie in mijn praktijk dat veel mensen aan het einde van het jaar nadenken over waar ze tevreden over zijn, of wat ze in het nieuwe jaar juist anders willen doen. Afvallen hoort daar ook vaak bij. Ik wil mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken. Ik adviseer ze bij het maken van gezonde keuzes en het volhouden van deze nieuwe gewoontes in hun dagelijks leven”. Dat doet de Diana onder andere via haar Facebookpagina en website  (www.facebook.com/vitalansgezondopgewicht of www.vitalans.com).

Volg een workshop ‘Menu make-over’
Als onderdeel van de campagne verzorgt Vitalans de workshop ‘Menu make-over’. Tijdens deze workshop gaan deelnemers aan de slag met hun eigen dagmenu en leren ze hoe ze dit met kleine aanpassingen kunnen verbeteren. De eerste workshop vindt plaats op 28 november 2017 in CC Don Bosco, Heel. Kijk voor informatie en aanmelden op www.vitalans.com/menu-make-over

Persoonlijk advies
Gewichtsconsulent Diana Flekken biedt ook individuele begeleiding en groepsbegeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. In het kader van de campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’ heeft zij op dit moment een speciaal aanbod. Kijk voor meer informatie op de website van de praktijk.

Vorig artikelInternationale herdenking in Haelen
Volgend artikelFlinke uitbreiding Van Cranenbroek in Budel en 890 extra parkeerplaatsen