Pietenschool in Roermond

ROERMOND – Na al drie eerder geslaagde edities organiseert Sportservice Roermond ook dit jaar weer een sportieve maar vooral gezellige Pietengym op woensdagmiddag 29 november.Op woensdagmiddag 29 november wordt sporthal Jo Gerris omgebouwd tot een ware Pietenschool.

In twee hallen wordt dit jaar geklommen, over “daken” gelopen, gekoprold, pakjes door de schoorsteen gegooid, gesprongen, getekend, gedanst, maar vooral heel veel plezier gemaakt. Kinderen vanaf drie tot en met negen jaar zijn van harte welkom om mee te doen met de pietengym.Hoe laat openen en sluiten de deuren van de Pietenschool?Om 13.15 uur gaan de deuren van de Pietenschool open.

Zorg ervoor dat alle pietjes hun gym/ pietenkleren alvast aanhebben. Schoenen en jassen kunnen op eigen verantwoordelijkheid in het kleedlokaal worden gelegd. Om 14.00 uur verzamelen alle pietjes in de hal en start de pietengym (papa en mama mogen op de tribunes plaatsnemen). Rond 15.30 uur wordt er gezamenlijk afgesloten en daarna mogen de pietjes met papa en mama mee terug naar huis. Entreekosten en nepcadeautje. De entree voor deze activiteit is €1,- per deelnemer en deze wordt bij binnenkomst betaald.

Zorg dat je gepast kunt betalen om opstoppingen te voorkomen. Als alle kinderen een nepcadeautje meenemen, kan iedereen goed oefenen. Aanmelden verplicht!Let op, wees er snel bij, want VOL = VOL!!!Klik hier voor het online aanmeldformulier. Let op:Aanmelden is verplicht. Per kind een formulier invullen. Maximaal 240 deelnemers. Deelname in volgorde van aanmelding (VOL=VOL)

Aanmeldingen die binnenkomen als de activiteit vol is, worden op een reservelijst geplaatstHet kan even duren voordat u een bevestiging van inschrijving krijgt, maar deze ontvangt u uiterlijk 72 uur (op werkdagen) na inschrijving. Indien uw kind niet bij de eerste 240 deelnemers zit ontvangt u ook hiervan een bericht

AANMELDFORMULIER KLIK HIER >>

Vorig artikelLeerlingen Budschop buigen zich over inrichting Kanaalpark
Volgend artikelGezocht: studenten met de beste ideeën voor waterinnovaties