Leerlingen Budschop buigen zich over inrichting Kanaalpark

BUDSCHOP – Via nederweert.nl – Medewerkers van bureau Lubbers en de gemeente Nederweert waren in oktober te gast bij basisschool Budschop. Het bureau begon met een presentatie van het schetsontwerp van het toekomstige Kanaalpark aan leerlingen van de groepen 6, 7 en 8.

Daarna gingen de kinderen in een interactieve werkvorm aan de slag met hun ideeën voor het nieuwe park. Dat deden ze met enorm veel enthousiasme en het leidde tot een grote hoeveelheid verscheidene ideeën.

Bureau Lubbers bekijkt welke ideeën haalbaar zijn en in het definitieve ontwerp kunnen worden opgenomen. Zodat er ook voor de kinderen een leuk park wordt gerealiseerd.

Via nederweert.nl

Vorig artikel1 november 1961: Historische optocht
Volgend artikelPietenschool in Roermond