Nog onbekend met de computer? Volg de gratis cursus Klik&Tik in Nederweert

NEDERWEERT – Is internet voor jou nog onbekend terrein? Wil je de computer leren gebruiken? Meld je dan aan voor Klik&Tik. Dit gratis oefenprogramma is voor mensen die nog niet of nauwelijks met de computer  kunnen werken. In de bibliotheek Nederweert leer je e-mailen en internetten onder begeleiding van vrijwilligers.

De computer is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven
Internetbankieren, een reis boeken, e-mailen, kortingssites bezoeken, contact met de gemeente. Je ontkomt er niet meer aan om de computer te gebruiken. Wil je niet afhankelijk zijn van anderen en zelf leren hoe je met de computer omgaat, dan is Klik&Tik-de basis echt iets voor jou. Klik&Tik is een oefenprogramma dat via filmpjes stap voor stap uitlegt hoe de pc en internet werkt, hoe je formulieren invult en websites leest. Je werkt in je eigen tempo en wordt begeleid door ervaren vrijwilligers.

Er zijn weer plaatsen vrij gekomen voor nieuwe deelnemers op dinsdag 10.00 tot 11.30 uur  en op woensdag 10.00 tot 11.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden in de bibliotheek, Kapelaniestraat 8 Nederweert of via de website www.bibliocenter.nl Wil je meer weten of je aanmelden? Neem contact op Margriet Roost of Els Meeuwissen bij Bibliocenter. Telefoon 088-2432000.

Vorig artikelWalk & Talk voor werkzoekenden 15 november bibliotheek Weert – werken in Duitsland
Volgend artikelBetere aansluiting tussen technisch voortgezet en hoger onderwijs in Limburg