Feestelijke brunch voor Neerse verenigingen

LEUDAL – Op zondag 22 oktober vierde gemeenschapshuis de Haammaeker in Neer groot feest! Het gemeenschapshuis bestond in 2017 namelijk precies 25 jaar. Afgelopen zondag werd het jubileum feestelijk gevierd met een brunch voor o.a. alle verenigingen die gebruik maken van het gebouw, een delegatie van oud-bestuursleden, personeelsleden en vrijwilligers, zakenrelaties en natuurlijk een delegatie van de gemeente Leudal.

De jubileumbrunch werd verzorgd door Ria Joosten – Catering & Evenementen waarvoor onze grote dank! Het stichtingsbestuur van de Haammaeker bood de brunch aan om alle mensen te bedanken voor de steun in de afgelopen 25 jaar. Eveneens sprak voorzitter Peter Vennekens de hoop uit dat ook in de komende 25 jaar het gemeenschapshuis in Neer kan blijven bestaan. Door de zeer actuele discussie rondom Park Leudal Oost heeft de Haammaeker samen met de huidige gebruikers een intentieovereenkomst ondertekent en overhandigt aan wethouder Verheul van de gemeente Leudal. Samen met het stichtingsbestuur willen de Neerse verenigingen werken aan de toekomst van de Haammaeker.

De afgelopen tijd is het stichtingsbestuur bezig geweest met het aanvragen van subsidies. Dat gaat vooralsnog met succes! Onlangs nog kende de Rotaryclub een bedrag van €1.000 toe aan het gemeenschapshuis. Al met al was het een prachtige zondag met veel opgehaalde herinneringen!

Vorig artikelBuitenbrand Roeventerpeelweg
Volgend artikel26 oktober 1962: Films van internationaal niveau