Ticketverkoop Huis van Nicolaas in Weert gestart

WEERT – Aan het weer is al te merken dat het najaar zijn intrede heeft gedaan. Met nog maar een paar weken tot Sinterklaas in het land arriveert is de ticketverkoop van het Huis van Nicolaas in Weert gestart.

Het Huis van Nicolaas, hét logeeradres van Sint en Pieten tijdens hun verblijf in Nederland, opent wederom de deuren in de prachtige historische omgeving van het Franciscus Huis Weert. Kinderen, groot en klein, nemen een kijkje in diverse kamers en ontdekken waar Sint en Pieten slapen, hoe de Keukenpiet de pepernootjes bakt en waar de Pieten leren hoe de vaarroute van Spanje naar Nederland loopt.

Het Huis van Nicolaas is in 2023 geopend van 20 november t/m 5 december, voor publiek van dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De doordeweekse ochtenden zijn gereserveerd voor basisscholen en de maandagmiddagen voor mindervalideninstanties die zich daarvoor hebben aangemeld.

Reserveren tijdslot

Ook dit jaar werkt het Huis van Nicolaas met tijdsloten. De organisatie vindt dat een bezoek voor iedereen mogelijk moet zijn, dus tickets kosten slechts 2,50 euro per persoon. Dit is exclusief transactiekosten. De kaartverkoop is op 1 november gestart en aanbevolen wordt op tijd te reserveren via www.huisvannicolaas.nl. Alleen als tijdsloten niet uitverkocht zijn is het mogelijk aan de kassa van het Huis van Nicolaas kaarten te kopen.

Vrijwilligers gezocht

De organisatie van het jaarlijkse evenement is in handen van Stichting Huis van Nicolaas en draait volledig op vrijwilligers. Elk jaar is het weer een flinke klus om zo’n grote groep enthousiastelingen bij elkaar te krijgen. 

Ook voor dit jaar zoekt het Huis van Nicolaas weer vrijwilligers die Sint een handje komen helpen. Aanmelden kan voor ochtenden, middagen en hele dagen. Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden is te vinden op www.huisvannicolaas.nl/vrijwilliger.

Vorig artikelAlbert Heijn Heerschap Haelen opent 14 november
Volgend artikelRoermondse binnenstad start het feestelijke seizoen met ROERMONDVOL Licht