Derde editie Springkussen Festijn in Panningen op 14 en 15 oktober

Foto via Depositphotos (FamVeldman)

Panningen – Volop bewegen in het eerste weekend van de herfstvakantie, dat kan tijdens het grote Springkussen Festijn in SportArena De Heuf te Panningen.

Het leukste uitje voor de herfstvakantie vind je ook dit jaar weer in De Heuf in Panningen. Daar organiseert Bevo HC op 14 en 15 oktober voor alle basisschool leerlingen uit Peel en Maas (en omgeving) de derde editie het grote Springkussen Festijn.

De grote sporthal zal op deze dagen volledig omgebouwd worden tot speelparadijs met stormbanen, springkussens, een voetbalarena, behendigheidspelen, enzovoort. Een waar paradijs waar de jeugd zich heerlijk uit kan leven.

Speciaal voor de allerjongsten wordt er een grote peuterhoek ingericht. En voor kinderfeestjes is een speciaal arrangement beschikbaar. Aan de ouders is ook gedacht. Zij mogen gratis naar binnen en kunnen vanuit de uitgebreide horeca genieten van de activiteiten van de kids.

Bevo Hc nodigt alle kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes uit om in het laatste weekend van de carnavalsvakantie naar De Heuf te komen om zo deze vakantie sportief af te sluiten. SportArena De Heuf is gelegen aan de Wilhelminastraat 44 in Panningen.

Meer informatie is te vinden op www.bevohc.nl/springkussens.

Vorig artikelRaad van Toezicht Munttheater Weert benoemt nieuwe directeur-bestuurder
Volgend artikelGeef jouw mening over het Beekstraatkwartier in Weert