Aanmelding Huiskamerfestival Weert verlengd

WEERT – Zondag 8 oktober vindt Huiskamerfestival Weert plaats. De gehele middag transformeren huiskamers verspreid over de stad tot kleinschalige podia voor lokaal muzikaal talent. De mogelijkheid tot aanmelden van deelname is verlengd tot en met eind augustus.

Huiskamerfestival Weert is hét evenement dat toont wat de stad te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. In diverse huiskamers, tuinkamers, mancaves en gezellige garages kunnen liefhebbers luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek en van singer-songwriter tot elektronische beats.

Aanmelding verlengd

Oorspronkelijk was aanmelden mogelijk tot en met 1 juli. Hierna zou gebogen worden over de programmering, om deze direct na de zomervakantie te kunnen presenteren aan deelnemende muzikanten en huiskamers. Om enthousiastelingen nog een beetje extra ruimte tijdens de zomer te gunnen is de aanmeldtermijn verlengd tot en met 31 augustus. Weertenaren kunnen zich tot die datum via www.huiskamerfestivalweert.nl opgeven als huiskamer, muzikant, of als beiden! Op basis van ieders voorkeuren en technische mogelijkheden koppelt de organisatie de muzikanten met locaties. Medio september zal het programma vervolgens bekend worden gemaakt.

Over het festival

Het Huiskamerfestival Weert is mogelijk dankzij inspanningen van voormalig popcoördinator Sander Hoeben en zijn recente opvolger Linda Smeets. Het evenement wordt georganiseerd door Ambiance Events.

Met het festival draagt Weert bij aan laagdrempelige kennismaking met de veelzijdige talenten van muzikaal Weert. Muzikanten worden in de gelegenheid gebracht zonder investeringen in allerhande presentatiezaken hun muziek aan publiek te laten horen. Anderzijds worden geïnteresseerden uitgenodigd te genieten van live vermaak in de eigen wijk, bij hun eigen buren en kennissen.

Vorig artikelFiets4Daagse De Peel 2023
Volgend artikel‘Als we tot ons pensioen mogen boeren, dan doen we dat met alle liefde en plezier’