Gestolen knikloader teruggevonden in bos na inbraak in Roggel

Foto via Facebook (Politie Leudal)

ROGGEL – Vanochtend werd de politie op de hoogte gebracht van een inbraak in een loods in Roggel, waarbij een knikloader was ontvreemd. De melding kwam omstreeks 09.00 uur binnen bij de politie, die vervolgens direct ter plaatse gingen om de situatie te onderzoeken.

Bij aankomst nam de politie een verklaring op, sprak met getuigen en inspecteerde de sporen die waren achtergelaten. Bovendien werd onmiddellijk contact opgenomen met het verhuurbedrijf van de knikloader om te achterhalen of er mogelijk een track-and-trace-systeem aanwezig was.

Uit de laatst bekende gegevens bleek dat de knikloader zich bevond in een bosgebied tussen Heythuysen, Haelen en Roggel. De politie begaf zich direct naar deze omgeving en doorzocht grondig verschillende bos-, fiets- en wandelpaden.

Omstreeks 09.40 uur werd de gestolen knikloader door de politie aangetroffen. Het voertuig was strategisch verborgen opgesteld in het bos. Het onderzoek naar de daders loopt nog en de politie doet er alles aan om de verantwoordelijken op te sporen en voor het gerecht te brengen.

De politie wil alle betrokken partijen bedanken voor de snelle en prettige samenwerking in deze zaak.

Vorig artikelMinder Limburgers voelen zich gezond
Volgend artikelPanattoni sluit huurovereenkomst met GXO voor distributiecentra Roermond en Wessem