Outrageous Festival en Zomerfestijn Leveroy zijn terug

LEVEROY – Na de geslaagde edities van vorig jaar keren Outrageous Festival en Zomerfestijn Leveroy op 21 en 22 juli 2023 terug. De festivals trekken samen elk jaar ongeveer 3500 bezoekers naar Leveroy en de hoop is dat feestvierders ook in 2023 weer in grote getale naar het kleine kerkdorpje zullen trekken.

Tiende editie

Op vrijdag 21 juli openen de deuren voor jong en oud tijdens Zomerfestijn Leveroy, het muziekfestijn met Nederlandstalige en Limburgse muziek. Op zaterdag 22 juli kan iedereen vanaf 18 jaar tijdens Outrageous Festival dansen op verschillende muziekstijlen, van Dance tot Techno en van R&B tot Après ski. Deze tiende editie wordt er een om nooit te vergeten.

Tickets

De verkoop van de Early Bird tickets zal op 4 april van start gaan en kort daarna zal de line-up van het festival bekend worden gemaakt. Ga voor meer informatie naar https://zomerfestijnleveroy.nl en https://outrageousfestival.nl/ of de bijbehorende socialemediakanalen.

Vorig artikelIJsje voor het Prinses Máxima Centrum bij Huupkens IJs
Volgend artikelDirecteur Munttheater Weert vertrekt naar Chassé Theater in Breda