Vijfde editie Mijl op Zeven Festival in Ospel

Foto via Depositphotos (welcomia)

OSPEL – Mijl op Zeven is een jaarlijks festival voor jong en oud aan de rand van de Peel. Met het te vieren lustrum van dit jaar pakt de organisatie weer groots uit met de fijnste bluegrass, country en americana.

Hemelvaartsdag

Wil je genieten van de beste muziek met een lekker (lokaal) biertje of foodtruck snuisterijen? Dan is Ospel op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, ‘the place to be’ voor jou. Het festival vindt plaats op de Meijelsedijk in Ospel. Kaarten zijn verkrijgbaar via ticketbuy.nl/mijlopzeven.

Programma

Van de Limburgse door onder andere Johnny Cash en Bob Dylan geïnspireerde Damiën van Elburg die met zijn band de release komt vieren van het in mei uitkomende debuutalbum ‘Peace of mind’ tot het vaderlandse vlaggenschip van de bluegrass de Bluegrass Boogiemen – je kunt het op 18 mei allemaal zelf zien en vooral ook horen.

Internationaal gooit Mijl op Zeven eveneens hoge ogen: de organisatie heeft onlangs de bluegrass-sensatie The Truffle Valley Boys uit Italië, Matt Horan met zijn honky-tonk country uit de VS, feestband bij uitstek Rob Heron & The Tea Pad Orchestra uit Newcastle aangekondigd. Ook de leden van het Nederlandse Black Bottle Riot komen met hun Southern style sizzlin’ rock and bluesy rock de tent op zijn kop zetten.

De bekendmaking van de laatste acts laat nog heel even op zich wachten, maar met deze line-up plaatst dit kleine kennersfestival zich alvast op de lijst van meest sensationele americana-, roots-, country- en bluesfestivals van de lage landen.

Ga voor meer informatie en sfeerimpressies naar de Instagram– of Facebookpagina van Mijl op Zeven.

Vorig artikelMagical World of Circus komt naar Nederweert én Weert
Volgend artikelJubileumconcert Con Amore Baexem in Heythuysen