Jubileumconcert Con Amore Baexem in Heythuysen

Archieffoto

HEYTHUYSEN – Ben je ontwaakt uit je winterslaap en wil je genieten van de nieuwe lente of beginnen je voeten of vingers weer mee te tikken met de muziek? Vier dan het lentegevoel met een prachtig lustrumconcert van Gemengd Koor Con Amore Baexem onder leiding van dirigent Veronika Peerboom – Chujanova.

A Music Boost

Het thema van dit jubileum is ‘A Music Boost’. De 55 leden van Con Amore Baexem geven je met dit concert dan ook een boost. De moderne en klassieke nummers in het Engels, Duits, Frans, Portugees, Spaans, Italiaans en Latijn zijn meestal vrolijk, soms treurig en altijd harmonieus. De leden zijn afkomstig uit de gemeenten langs de Maas en worden begeleid door pianist Toon Konings en een strijkersensemble o.l.v. Michel Pieters. Het ensemble zal ook eigen stukken ten gehore brengen. Tijdens de a capella gezongen liederen zijn de prachtige harmonieën en de unieke klankkleur van het koor goed te horen.

Praktische informatie

Het feestelijke concert vindt plaats op 22 april om 20.00 uur in De Bombardon in Heythuysen. Kaarten à € 15,- per stuk, inclusief consumptie, zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via de site www.conamorebaexem.nl en bij de leden van het koor.

Meer informatie over het jaarprogramma van het 40-jarig jubileum van Con Amore vind je op hun website en de bijbehorende Facebook-pagina.

Vorig artikelVijfde editie Mijl op Zeven Festival in Ospel
Volgend artikelLenteconcert Air d’Accordéon in de St. Teuniskapel Weert