Bekerwedstrijd Fortuna tegen PEC Zwolle bij Eindse Boys

Foto via Depositphotos (ArturVerkhovetskiy)

NEDERWEERT-EIND – Op zondag 26 februari om 15.00 uur speelt het vrouwenteam van Fortuna Sittard de achtste finale van de KNVB beker tegen de vrouwen van PEC Zwolle. De wedstrijd zal gespeeld worden op sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind. De entree is gratis.

Fortuna Sittard vrouwen

Het team speelt in de top van de Azerion vrouwen Eredivisie en presteert daar prima. Trainer Roger Reijners heeft zijn team inmiddels goed aan het draaien en in de voorafgaande wedstrijden bewees aanvoerster Tessa Wullaert dat zij in ieder geval geen vraagteken kan zijn. De Belgische international is echt Europese top en een grote meerwaarde voor de debutant in de Eredivisie. Enkele weken geleden wist PEC Zwolle met 2-2 gelijk te spelen in Sittard; voor Fortuna Sittard een mooie kans om revanche te nemen tijdens dit bekerduel.

PEC Zwolle vrouwen

Tegenstander PEC Zwolle beschikt over een jonge selectie en is een degelijke middenmotor in de Azerion Vrouwen Eredivisie. De PEC Zwolle vrouwenafdeling werd in 2010 opgericht als onderdeel van PEC Zwolle. Sindsdien komt het team uit in de Eredivisie. Trainer/coach Olivier Amelink zal er alles aan gelegen zijn om via de nummer drie van de competitie de kwartfinale te bereiken.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 26 februari 2023
  • Locatie: Sportpart Op de Hooven, Baldessenweg 1c in Nederweert-Eind
  • Aanvang: 15.00 uur
  • Entree: gratis
  • Meer informatie: www.eindseboys.nl
Vorig artikelNog geen Regio Deal voor Midden-Limburg
Volgend artikelInschrijving Cultureel Lint 2023 Weert geopend