Inschrijving Cultureel Lint 2023 Weert geopend

WEERT – Woon je in de regio Weert en ben je bezig met kunst en cultuur? Dan is dit je kans om je te presenteren aan een groot publiek. Cultureel Lint is een jaarlijks evenement dat het beste lokale culturele talent samenbrengt, en de inschrijving is vanaf vrijdag geopend.

Deelnemen

Cultureel Lint, dat dit jaar plaatsvindt op 25 juni, is een uniek evenement dat je de kans geeft je talent te presenteren. Alle genres van kunst en cultuur zijn welkom, van zang tot dans, van literatuur tot schilderkunst en alles daartussenin. Er zijn geen beperkingen aan wat je kunt opvoeren. De organisatie is ook bijzonder geïnteresseerd in cross-over projecten tussen verschillende disciplines. Klinkt dit als jouw ding, aarzel dan niet om je aan te melden!

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden: www.cultureellint.nl/aanmelden

Vorig artikelBekerwedstrijd Fortuna tegen PEC Zwolle bij Eindse Boys
Volgend artikelExtra voorstellingen film ‘Leuken in vroeger jaren’